Om oss

I 25 år har Fotverkstan funnits i Gislaved. Från början som renodlad fotvårdsklinik, nu med det mesta för fötter. 2008 flyttade vi till nya funktionella och ljusa lokaler mitt i hjärtat av Gislaved.
Tack vare den flytten har vi kunnat utöka vårt sortiment av skor och olika hjälpmedel för fötter. Vi är tre som jobbar på Fotverkstan, med fotvård, inlägg, löpskor m.m.

 

Vi har numera åtskilliga typer av skor, alla anpassade för olika sorters problem. En av våra skor kallar vi "Räddaren i nöden". Den passar i stort sett alla fötter.

 

Välkommen till oss!
Ann Kruse-Bråhn
signatur

 

Referenser:

"Johan sprang sitt första marathon 2003. Sen dess har han genomfört inte mindre än 18 stycken bl.a i New york, Paris, Tokyo, Sydney Kilimanjaro och Berlin.
Jag springer runt 8-10 mil i veckan och har i 15 års tid alltid använt Saucony joggingskor säger Johan.
Sen 10 år tillbaka, efter åtskilliga besök hos kiropraktor med min onda rygg, beställde jag tid hos Ann på Fotverkstan för fot- och löpanalys. Hon tillverkade mina första fotbäddar. Sedan dess använder jag alltid dem i mina skor. Är för tillfället inne på mitt fjärde par fotbäddar.
Numera är jag mycket bättre i min rygg och besöker endast kiropraktorn för en kolla då och då.
Fotbäddarna gör att jag får ett mycket mer stabilt löpsteg som gör nytta hela vägen upp i kroppen. De skor jag använder för tillfället är Saucony Omni och Saucony Mirage även de från Fotverkstan. Med mina fotbäddar och Saucony joggingskor kommer jag att springa många marathon i framtiden."

Johan weckman

Johan Weckman

 

"Jag har gått på Fotverkstan i många år. Proffesionellt utfört, trevligt bemötande.
Jag har blivit bra mycket bättre i mina fötter efter regelbunden fotvård. Dessutom ligger det numer väldigt centralt och lättillgängligt.."

Kicki kopsch

Kicki Kopsch


"Jag hade i många år väldiga problem med kraftiga förhårdnader på trampdynorna.
Tog kontakt med Fotverkstan för ca. 10 år sedan.
Där fick jag hjälp med avlastande fotbäddar och regelbunden fotvård.
Mina fötter är mycket bättre,  jag använder alltid mina fotbäddar och går regelbundet på fotvård.
Den hjälp jag har får på Fotverkstan är ovärderlig jag är verkligen supernöjd
Ett stort plus!! Mina ryggbesvär försvann också."

ulf ekman

Ulf Ekman

fotvård

 

 

logotyper liggande